logo

Twijn glossy

Twijn, glossy
De Twijn

Glossy de Twijn is een glossy magazine waarin leerlingen, ouders en medewerkers van De Twijn, Vogellanden en samenwerkingspartners aan het woord komen over de thema`s communicatie en mobiliteit. Hiermee willen we een positief en realistisch beeld geven van wat Speciaal Onderwijs is en betekent.

Deze glossy laat zien op welke wijze de Twijn en mogelijk straks het gehele onderwijs naar leerlingen kijkt. “De leerling aan het roer” is geen loze kreet maar krijgt dagelijks vorm in de wijze waarop we het onderwijs organiseren. De cover van het blad staat model voor onze visie, we dagen leerlingen uit hun talent te ontwikkelen, we faciliteren en prikkelen, begeleiden hen in het ontwikkelen van een positief en realistisch zelfbeeld en we geloven oprecht in hun kunnen. De portretten in het blad zijn stuk voor stuk gelukkige kinderen, voorbereid op een betekenisvolle plek in onze samenleving. Jezelf kunnen en mogen zijn nu op school en straks in de maatschappij. Trots op wie je bent, op wat je geleerd hebt, op wat je kunt en vooral op wat jij voor een ander kan betekenen.

Dit product onderscheidt zich nadrukkelijk van alle bekende uitingsvormen in het onderwijs en met name het speciaal onderwijs.

Extern en regionaal verspreidt het de boodschap dat speciaal onderwijs zoveel meer is dan een aangepaste stoel, een taxibusje en de inzet van wat extra mensen. Het draagt bij aan een scherpere en positieve beeldvorming en waardering van het speciaal onderwijs. Het draagt bij aan een verdere bewustwording dat speciaal onderwijs voor een grote groep jongeren in Nederland niet speciaal is maar heel gewoon.

De Twijn vertegenwoordigt met dit product het speciaal onderwijs in de regio maar ook in Nederland en laat ketenpartners nog meer zien waar het voor staat en welke ongekende mogelijkheden het speciaal onderwijs leerlingen kan bieden.

De glossy is te vinden op: http://www.detwijn.nl/assets/uploads/twijn2015glossy-lowres-1432809409—5566efc1a18d9.pdf

Contactpersoon: Marjan Vervat
E-mail: mvervat@detwijn.nl

Download het aanmeldformulier

Datum:juni 29, 2015